FRIENDS Kindercoaching
 
 
 
 

Over mij

Mijn naam is Tabitha Vlot, ben 41 jaar en  woon samen met dochtertje en vriend, mijn dochtertje voed ik op met co-ouderschap. 
Met de geboorte van mijn dochtertje en mijn moederschap is mijn passie en liefde voor kinderen verder aangewakkerd. Toen mijn dochtertje naar school ging  ontdekte ik dat ik anders ging kijken naar de kinderen. 

Wat hebben kinderen nodig in deze drukke en prestatiegerichte samenleving? Wat maakt dat je je als kind niet gezien en/of gehoord voelt? Hoe kan je als gevoelig kind omgaan met al die drukte om je heen? Mijn interesse werd gewekt om mezelf hierin te ontwikkelen, en ik ben begon aan de opleiding tot kindercoach.

Tijdens de opleiding merkte ik dat mijn vrolijke en enthousiaste en tegelijkertijd ook rustige en gevoelige houding wat kan betekenen voor kinderen. Van daar uit durfde ik het aan om invulling te gaan geven aan mijn wens, namelijk het opstarten van een kindercoachpraktijk. 

Graag wil ik kinderen tijdens het coachen laten ontdekken dat er voor iedereen ruimte is zich zelf te durven zijn, waarbij ze hun eigen kwaliteiten leren zien en erkennen en dat ze zodoende ontdekken dat de oplossing vaak al in henzelf verborgen zit.

Mijn opleiding tot kindercoach heb ik gevolgd bij Sonnevelt Opleidingen tijdens de opleiding leer je het vak tot kindercoach. Om te kunnen coachen is het belangrijk te kunnen inzien waar je eigen kwaliteiten liggen, als te weten wanneer je een hulpvraag beter kan doorgeven aan een anders gespecialiseerde professional. Dit zal ik dan ook altijd adviseren indien nodig.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info